LINDER

den mest ambitiösa båtsajten

 
 

Linder Aluminiumbåtar, marknadsledare inom segment mindre båtar och kanoter. I aluminium dessutom. Tidigt ute på nätet med egen butik 1997. Redan där och då  föddes tanken och drömmen om att besökaren kunde bygga sin egen båt, och att beställa den där – just på nätet.

Linder har länge arbetat med byrån UGE® och kreatören Ulf-Göran 'UGE' Wannerfeldt. 2013 inledde UGE® ett samarbete med GoBrave avseende webbstrategi och webbteknik. Den konstellationen gav denna ide ny näring. Det tog några år innan tekniken var framme fullt ut. Vi ville inte använda en begränsad flora 3D-bilder som simulerade 'att bygga båt'. Svaret blev det samarbete som inleddes med Malmöföregtaget Wisibel. Resultatet blev realtidsrenderade båtar som svarar på de val besökaren gör. Och självklart fullt ut är integrerat med webbtekniken, e-handelslogiken och med affärssystemet Monitor.

Sajten är 'gjuten i ett stycke' där bilder, film form och språk fullt ut är skapade för att associera med övrig kommunikation, och det uttryck som mejslats fram under år för särskilja och tydliggöra varumärket Linder.

Besök www.linder.se

 
 

Arbetsgrupp UGE®

Creative/Art Director: UGE Wannerfeldt
Film: UGE Wannerfeldt
Drönare, assistent, produktion: Marc Iversen

Foto: Jonas Ljungdahl

 

Arbetsgrupp Gobrave

Webbstrateg: Karl Petter Hjelmer
UX design/Projektledning: Fredrika Ehrner
Backendutveckling/lntegrationteknik: Andreas Fridlund, Henrik Sjödahl, Henrik Edegård
UX/Frontendutveckling: Martin Kuopa 

 

 

Arbetsgrupp 3D

3D design-interaktiv: Lucas Adolfsson. Baltzar Mattsson /Wisbel AB
3D modeller: Jonas, Anton /Linder AB

Beställare: Jessica Linder

 
 
 
 
 
 
 
 

Unika uttryck? Hör av dig! UGE® Reklambyrå • 343 72 Älmhult • 070 - 685 40 11 • ugewan(at)uge.se