Ulf-Göran 'UGE' Wannerfeldt
Creative [and] Director

Strategi och koncept, Art Direction, grafisk form, webbdesign, manus och dramatisering. Foto & film och redigering. Arbetar hands on med bl a WordPress, Adobe Cloud, Final Cut, Motion, DaVinci Resolve m fl program. Grundare och ägare av Wannerfeldt&Co AB (arbetar under varumärket UGE®). Brinner för att skapa unika och särskiljande uttryck. På fritiden har det blivit en roman, se mer på vandrare.net och egna filmproduktioner.
Se närmare presentation av UGE här.

 
 
 

Isak Magnusson
Musiker/musikproducent

Isak, en musikens 'prodiges' som uppvisar en häpnadsväckande bredd såväl vad det gäller genre som instrument. Under sin gymnasietid, och musikprogrammet blev det inte bättre än att han redan efter två veckor istället undervisade läraren vilket medförde att Isak fick tid och stöd att helhjärtat dyka in i det mer akademiska 'musikteori'. Egna studion har nu dessutom kommit att bli en plats för en nystartad pod. 

Andreas Olofsson
3D designer. Compositing

Andreas delar sin tid som anställd på Elme Spreader och det egna företaget. Sedan dag ett på Elme har Andreas varit vår artist för deras 3D-visualiseringar (se case här). Andreas har även hjälpt till med att visa upp ännu inte färdiga båtar för Linder Aluminiumbåtar. Andreas talar flytande Maya (branschledande 3D-program), åter andra 3D-plattformar samt Adobe Photoshop och After Effects. Andreas är dessutom en driven musiker med egen studio. Hans alster inte bara syns, utan även hörs i en del av våra gemensamma projekt.

Jörgen Lundgren
Webbutvecklare

Jörgen har UGE® samarbetat med sedan tidigt 2000. Ett webbens underbarn som behärskar allt från avancerad integration till front end programmering. Upphovsman till det potenta egenutvecklade verktyget Kobra. Jörgen spenderar sin tid på egna företaget Kaxig – som har en mer renodlad webteknisk inriktning – och har varit en klippa i att skapa baksidan till bl a ÄBO och Spångs sajt. 

 
 

Jacob Wannerfeldt
Assistent

Naturvetaren och den nästan färdigbakade universitets-ingenjören som valde en annan bana. Jacob delar sin tid med fast anställning och ett brinnande intresse för film. Har ägnat många år att fördjupa sig i manusförfattande och drama. Hjälper till med ljud och ljus (behind the scenes). Skriver otaliga manus av den lite mörkare karaktären. 

Resurser
zaa

UGE® samarbetar med ett nogsamt utvalt gäng inom foto, immaterialrätt och web.
Advokat Johan Norderyd, Lindahl  har varit UGE® trygga pelare för i princip samtliga större uppdragsivare sedan 1996, när det gäller att vi städar rent allt vad varumärkes- och marknadsjuridik stavas till. 

Jonas Ljungdahl som bl a fotar för Linder och Elme. 
KP Hjelmer, Fredrika och ett gäng tekniker har varit den goda partner som varit med i flera av de sajtproduktioner UGE® format.
Ljus, Stairway Light har den goda smaken att finnas på ett stenkasts avstånd.

 
 
 
 
 
 

Unika uttryck. UGE® Reklambyrå • 343 72 Älmhult • 070 - 685 40 11 • ugewan(at)uge.se