Ulf-Göran 'UGE' Wannerfeldt
Creative [and] Director

Art Direction, grafisk form, webbdesign, manus och dramatisering. Foto & film och redigering. Arbetar hands on med bl a WordPress, Adobe Cloud, Final Cut, Motion, DaVinci Resolve m fl program. Grundare och ägare av Wannerfeldt&Co AB (arbetar under varumärket UGE®).
Se närmare presentation här.

 
 

Marc Iversen
Production Director

Gode följeslagarn sedan 1995. Originalproduktion. Prepress och produktionsadministration. Har den goda egenskapen att gilla stora produktioner som kataloger i flera språk eller att migrera innehåll till sajter, t ex Linder Aluminiumbåtar. Läs mer här. Marc är dessutom en utomordentlig 'roddare' när vi är på location (foto och film) och arbetar. Fixar allt från boende, öl och mat, till ljus och riggar eller att få igång krånglande båtmotorer. Jobbar hands-on i Word Press, Adobe Cloud Indesign, Photoshop och Illustrator. Marc är även sedan något år tillbaka drönar-pilot/fotograf.
Han – och hans tovade hatt – gör dessutom inhopp som modell när det kommer till Inkas kanoter.

 
 

Andreas Olofsson
3D designer. Compositing

Andreas delar sin tid som anställd på Elme Spreader och det egna företaget. Sedan dag ett på Elme har Andreas varit vår artist för deras 3D-visualiseringar (se case här). Andreas har även hjälpt till med att visa upp ännu inte färdiga båtar för Linder Aluminiumbåtar. Andreas talar flytande Maya (branschledande 3D-program), åter andra 3D-plattformar samt Adobe Photoshop och After Effects. Andreas är dessutom en driven musiker med egen studio. Hans alster inte bara syns, utan även hörs i en del av våra gemensamma projekt.

 
 

Jacob Wannerfeldt
Assistant

Naturvetaren och den nästan färdigbakade universitets-ingenjören som valde en annan bana. Jacob delar sin tid med fast anställning och ett brinnande intresse för film. Har ägnat många år att fördjupa sig i manusförfattande och drama. Hjälper till med ljud och ljus (behind the scenes). Skriver otaliga manus av den lite mörkare karaktären. 

 
 

Jörgen Lundgren
Webbutvecklare. System. Databas

Jörgen har UGE® samarbetat med sedan tidigt 2000. Ett webbens underbarn som behärskar allt från avancerad integration till front end programmering. Upphovsman till det potenta egenutvecklade verktyget Kobra. Jörgen spenderar sin tid på egna företaget Kaxig – som har en mer renodlad webteknisk inriktning – och har varit en klippa i att skapa baksidan till bl a ÄBO sajt. 

 
 PALS

UGE® samarbetar dessutom med ett nogsamt utvalt gäng inom foto, immaterialrätt och web.
Jonas Ljungdahl fotar för Linder och Elme. Staffan Johansson plåtar för Hagelmark. Drönarfotografer Jonas Andersén och Jerry Gladh, som dessutom filmar och fotar tillsammans med UGE för bl a Linder.
Advokat Johan Norderyd, Lindahl (rankad som en av de bättre inom sitt område) har varit UGE® trygga pelare för i princip samtliga större uppdragsivare sedan 1996, när det gäller att vi städar rent allt vad varumärkes- och marknadsjuridik stavas till. 
KP Hjelmer och hans tekniker har varit det goda gäng som varit med i flera av de sajtproduktioner UGE® format.
Ljud och ljus. Stairway Light har den goda smaken att finnas på ett stenkasts avstånd.

 
 

Unika uttryck? Hör av dig! UGE® Reklambyrå • 343 72 Älmhult • 070 - 685 40 11